Bizim Alkibiyades /

Bibliographic Details
Main Author: Kabaklı, Ahmet, 1924-2001
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Toker, 1977.
Subjects:
LEADER 00761cam a22002171 4500
001 23151
003 TRMEMSKU
005 20190801111711.0
008 010409s1977 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DR592.E25   |b K333 1977 
100 1 |9 39139  |a Kabaklı, Ahmet,  |d 1924-2001 
245 1 0 |a Bizim Alkibiyades /  |c Ahmet Kabaklı. 
260 |a İstanbul:  |b Toker,  |c 1977. 
300 |a 583 s.;  |c 20 cm. 
600 1 0 |9 5164  |a Ecevit, Bülent,  |d 1925-2006 
651 4 |a TÜRKİYE-POLİTİKA VE DEVLET YÖNETİMİ-1960-1980  |9 129034 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 20561  |d 20561 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DR0592 E25 K333 01977  |7 0  |9 33358  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2000-02-24  |e S  |g 999999.99  |l 5  |o DR592.E25 K333 1977  |p 0029629  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2000-02-24  |y KT