Türk askeri kültürünün tarihi gelişmesi: Kutsal ocak.

Bibliographic Details
Main Author: İlhan,Suat
Format: Book
Published: İstanbul: Ötüken, 1999.
Subjects:
LEADER 00733cam a22002171 4500
001 20143
008 000330s1999 tur 00000 tu
020 |a 9754372985 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a UA812  |b İLH 1999 
100 1 |a İlhan,Suat  |9 67969 
245 1 0 |a Türk askeri kültürünün tarihi gelişmesi:  |b Kutsal ocak. 
260 |a İstanbul:  |b Ötüken,  |c 1999. 
300 |a 326 s.;  |c 20 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a TÜRKİYE-TARİH,ASKERİ  |9 150592 
650 4 |a JEOPOLİTİK-TÜRKİYE  |9 136288 
942 |2 lcc 
999 |c 16671  |d 16671 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 UA0812 İLH 01999  |7 1  |9 26640  |a MK  |b MK  |c DP  |d 2000-02-25  |e S  |g 999999.99  |l 2  |o UA812 İLH 1999  |p 0029351  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2000-02-25  |y KT