Kerkük güldestesi.

Bibliographic Details
Main Author: Saatçi,Suphi
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Ötüken, 1997.
Subjects:
LEADER 00919cam a22003011 4500
001 20142
003 TRMEMSKU
005 20170327173200.0
008 000330s1997 tu 00000 tur
020 |a 9754372225 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b eng  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a PL65.K477  |b SAA 1997 
100 1 |a Saatçi,Suphi  |9 120689 
245 1 0 |a Kerkük güldestesi. 
260 |a İstanbul:  |b Ötüken,  |c 1997. 
300 |a 279 s.;  |c 20 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
650 0 |a Türkler  |9 263867  |z Kerkük(Irak). 
650 4 |9 141590  |a Türk şiiri  |z Kerkük (Irak) 
650 0 |9 140456  |a Halk edebiyatı, Türk. 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 16670  |d 16670 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 PL0065 K477 SAA 01997  |7 0  |9 26639  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2000-02-25  |e S  |g 999999.99  |l 1  |o PL65.K477 SAA 1997  |p 0029325  |r 2016-12-10  |w 2000-02-25  |y KT