Tohumsuz bitkiler sistematiği.

Bibliographic Details
Main Author: Baydar, Saffet
Format: Book
Language:Turkish
Published: Trabzon: KTÜ, 1986.
Subjects:
LEADER 00651cam a22002051 4500
001 16545
008 970311s1986 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a QK11  |b BAY 1985 
100 1 |a Baydar, Saffet  |9 145458 
245 1 0 |a Tohumsuz bitkiler sistematiği. 
260 |a Trabzon:  |b KTÜ,  |c 1986. 
300 |a 122 s.;  |c 24 cm. 
504 |a Kaynakça var. 
650 4 |a BOTANİK  |9 139318 
650 4 |a BİTKİ SINIFLANDIRILMASI  |9 145457 
942 |2 lcc 
999 |c 14311  |d 14311 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 QK0011 B A Y1985  |7 0  |9 23105  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1994-05-16  |e S  |g 10000.00  |l 9  |n 1  |o QK11 BAY 1985  |p 0003002  |r 2016-12-10  |w 1994-05-16  |y KT