Hazreti Muhammed'in açıkladığı Allah : Kuran-ı Kerime göre Allah /

Bibliographic Details
Main Author: Hulusi, Ahmed
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Kitsan, 1994.
Edition:11. bs.
Subjects:
LEADER 00826cam a22002531 4500
001 1037
003 TRMEMSKU
005 20190308174054.0
008 960124s1994 tu 00000 tur
020 |a 975755734X 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a BP166.2   |b H85 1994 
100 1 |9 26679  |a Hulusi, Ahmed 
245 1 0 |a Hazreti Muhammed'in açıkladığı Allah :  |b Kuran-ı Kerime göre Allah /  |c Ahmed Hulusi. 
246 3 0 |a Kuran-ı Kerime göre Allah 
250 |a 11. bs. 
260 |a İstanbul:  |b Kitsan,  |c 1994. 
300 |a 170 s. ;  |c 19 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |9 4209  |a God (Islam) 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 1095  |d 1095 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 BP01662 H85 01994  |7 0  |9 1643  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1995-08-07  |e S  |g 150000.00  |l 19  |o BP166.2 H85 1994  |p 0007928  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 1995-08-07  |y KT