Yunus Emre /

Bibliographic Details
Main Author: Kabaklı, Ahmet, 1924-2001
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Türk Edebiyatı Vakfı, 1991.
LEADER 00831cam a22002171 4500
001 12400
003 TRMEMSKU
005 20181002180740.0
008 990104s1991 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a PL248.Y8  |b KAB 1991 
100 1 |9 39139  |a Kabaklı, Ahmet,  |d 1924-2001 
245 1 0 |a Yunus Emre /  |c Ahmet Kabaklı. 
260 |a İstanbul:  |b Türk Edebiyatı Vakfı,  |c 1991. 
300 |a 255 s.;  |c 20 cm. 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 10463  |d 10463 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 PL0248 Y8 KAB 01991  |7 0  |9 17108  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2003-06-09  |e S  |l 48  |o PL248.Y8 KAB 1991  |p 0055023  |r 2019-03-19  |s 2019-03-05  |w 2003-06-09  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 PL0248 Y8 KAB 01991  |7 0  |9 17109  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1999-12-03  |e S  |g 550000.00  |l 51  |m 3  |o PL248.Y8 KAB 1991  |p 0021647  |r 2018-04-19  |s 2018-04-12  |w 1999-12-03  |y KT