Son öpücük l'ultimo bacio /

"Son Öpücük" üç ayrı kuşaktan gelen, evlilik, aşk, aile bağları, arkadaşlık gibi meseleleri birbirine paralel biçimde yaşayan sekiz karakteri konu alıyor. Yakışıklı reklamcı Carlo'nun düzeni yaşamı, otuz yaşına basmasıyla ve birlikte yaşadığı sevgilisi Giulia'nın hamile olduğu ha...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Kanal D Home Video., AFS Film (Firma)
Diğer Yazarlar: Muccino, Gabriele, (yönetmen), Sandrelli, Stefania, (oyuncu), Stefano Accorsi, 1971- (oyuncu), Mezzogiorno, Giovanna, 1974- (oyuncu), Buonvino, Paolo, (müzik), Ercole, Nicoletta, (Kostüm tasarımcısı), Napoli, Eugenia F. di, (sanat yönetmeni), Mauro, Di Claudio, (kurgu), Montarsi, Marcello, (görüntü yönetmeni), Procacci, Domanico, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:Italian
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:"Son Öpücük" üç ayrı kuşaktan gelen, evlilik, aşk, aile bağları, arkadaşlık gibi meseleleri birbirine paralel biçimde yaşayan sekiz karakteri konu alıyor. Yakışıklı reklamcı Carlo'nun düzeni yaşamı, otuz yaşına basmasıyla ve birlikte yaşadığı sevgilisi Giulia'nın hamile olduğu haberiyle sekteye uğrar. Carlo'nun hayatını tek bir kadına adamaktan, bir aile babası olmaktan ve yaşlanmaktan duyduğu korkular, onun karşısına çıkan on sekiz yaşındaki güzel Francesca'yla bir kaçamağa yöneltir. Bu arada Carlo'nun uçarı arkadaşları Adriano, Paolo ve Marco onu nerede biteceği belli olmayan çılgın bir geziye davet ederler. Adriano baba olmanın güçlüklerinden dem vurmaktan. Paolo hiç istemediği halde babasının işini devralmak zorunda olmanın üzüntüsünü yaşamakta, Marco ise bir sevgiliden diğerine koşarak sorumsuz bir hayat yaşamaktadır. Öte yandan Giulia'nın annesi Anna da elli yaş bunalımına girmiş, artık genç olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye çalışmaktadır.
Diğer Bilgileri:"Bir Gabriele Muccino filmi" -- kap.
"Ekstralar : Kamera Arkası, Çıkartılmış Sahneler, Deneme Çekimleri, Video Klip, Fotoğraf Galerisi, Fragman, Yayınlanmamış Fragman"--kap.
"David di Donatello Ödülleri : En İyi Yönetmen, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Kurgu, En İyi Yapımcı, En İyi Şarkı" -- kap.
"Sunsance Film Festivali 2002 : En İyi Yabancı Film(İzleyici Ödülü)"-- kap.
"İtalyan Sinema Eleştirmenler Birliği Nastro d' Argento Ödülleri : En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, En İyi Kurgu, En İyi Şarkı"--kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (113 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD : geniş ekran [2.35:1].
Ürün Dizini:Yönetmen Gabriele Muccino ; yapımcı Domenico Procacci ; müzik Paolo Buonvino ; kostüm Nicoletta Ercole ; sanat yönetmeni Eugenia F. di Napoli ; kurgu Claudio Dı Mauro ; görüntü yönetmeni Marcello Montarsi ; konu ve senaryo Gabriele Muccino.