Prometheus

Bilim-kurgu türünün öncüsü, Alien ve Blade Runner filmlerinin yönetmeni Ridley Scott'tan kanınızı donduracak bir gerilim. Bir grup bilim adamı ve kaşif insanlığın başlangıcını araştırmak üzere yeryüzünün en karanlık noktasına doğru yola çıkıyor. Fakat burada buldukları şey Dünya'daki yaşam...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Twentieth Century Fox, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Scott, Ridley, (yönetmen), Rapace, Noomi, 1979- (oyuncu), Pearce, Guy, (oyuncu), Elba, İdris, (oyuncu), Yates, Janty, (kostüm tasarım), Streitenfield, Marc, (müzik), Scalia, Pietro, (film editörü), Wolski, Dariusz, (görüntü yönetmeni), Giler, David, (yapım), Hill, Walter, (yapım), Spaihts, Jon, (yazan), Lindelof, Damon, (yazan), Fassbender, Michael, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Czech
Hungarian
Polish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Bilim-kurgu türünün öncüsü, Alien ve Blade Runner filmlerinin yönetmeni Ridley Scott'tan kanınızı donduracak bir gerilim. Bir grup bilim adamı ve kaşif insanlığın başlangıcını araştırmak üzere yeryüzünün en karanlık noktasına doğru yola çıkıyor. Fakat burada buldukları şey Dünya'daki yaşamı ve insanlığı yok edecek kadar tehlikelidir. Kahramanlarımız yeryüzünün ve insanlığın geleceğini kurtarmak için korkunç bir savaşa girerler!
Diğer Bilgileri:"Özel seçenekler : Silinmiş ve alternatif sahneler" -- kap.
"Twentieth Century Fox sunar" -- kap.
"Bir Scott Free / Brandywine yapımı" -- kap.
"Bir Ridley Scott filmi" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (118 dk.) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.40:1), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Yönetmen Ridley Scott ; yapımcı David Giler, Walter Hill ; yazan Jon Spaihts, Damon Lindelof ; kostüm tasarım Janty Yates ; müzik Marc Streitenfield ; film editörü Pietro Scalia ; yapım tasarım Arthur Max ; görüntü yönetmeni Dariusz Wolski ; yapım sorumluları Michael Costigan, Mark Huffam, Michael Ellenberg, Damon Lindelof.