Açık yol The open road /

Uzun bir yolculukta insanın başına çok şeyler gelebilir... Bu yürek burkan hikaye, müzik kariyerinin yanısıra başarılı bir aktörlük kariyeri de sürdüren Justin Timberlake ile Hollywood'un efsane isimlerinden, 4 kez Oscar adayı olmuş (son adaylığı 2000 yılında "Contender" filmiyle almı...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Odd Lot Entertainment (Firm), Heavey Lifting, Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Steenburgen, Mary, (oyuncu), Meredith, Michael, 1967- (senaryo ve yönetmen), Timberlake, Justin, 1981- (oyuncu), Bridges, Jeff, 1949- (oyuncu), Mara, Kate, 1983- (oyuncu), Stanton, Harry Dean, 1926- (oyuncu), Lovett, Lyle, (oyuncu), Levitt, Heidi, (kast), Elmiger, Suzy, (kurgu), Craycroft, Jacob, (kurgu), Orbach, Yaron, (görüntü yönetmeni), Sexton, Charlie, (müzik), Moore-Lewy, Justin, (yapımcı), Mason, Charlie, (yapımcı), Foley, Jordan, (yapımcı), Foxx, Laurie, (yapımcı), Schiff, David, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Uzun bir yolculukta insanın başına çok şeyler gelebilir... Bu yürek burkan hikaye, müzik kariyerinin yanısıra başarılı bir aktörlük kariyeri de sürdüren Justin Timberlake ile Hollywood'un efsane isimlerinden, 4 kez Oscar adayı olmuş (son adaylığı 2000 yılında "Contender" filmiyle almıştı) Jeff Bridges'ı bir araya getiriyor. Carlton Garrett (Timberlake) çok da başarılı olmayan genç bir sporcudur. Oysa Carlton'ın babası Kyle (Bridges) anıları hala süsleyen, geçmişin en popüler beyzbolcularından biridir. Pek fazla görüşmeyen, fazla da iletişimleri olmayan baba-oğul, bir anda kendilerini uzun bir yolda, aynı arabada bulurlar. Carlton'ın annesi hastadır ve son istek olarak yıllar önce boşandığı kocasını görmek istemektedir.Bu beklenmedik yolculuğa Carlton'ın ısrarı üzerine eski kız arkadaşı (Kate Mara) da katılacak, yolculuk iyice sıradışılaşacaktır.
Diğer Bilgileri:"Odd Lot Entertainment ve Heavey Lifting sunar" -- kap.
"Bir Perfect Weekend / Aquafoxx Productions / Maximon Pictures yapımı" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (90 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Müzik Charlie Sexton ; yapımcı Justin Moore-Lewy, Charlie Mason, Michael Meredith, Jordan Foley, Laura Foxx, David Schiff ; senaryo ve yönetmen Michael Meredith ; kast Heidi Levitt ; kurgu Suzy Elmiger, Jacob Craycroft ; yapım tasarım Paki Smith ; görüntü yönetmeni Yaron Orbach ; müzik süpervizörü Michael Lloyd, Dan Hubbert ; kostüm Molly Elizabeth Grundman ; yürütücü yapımcı Gigi Pritzker, Deborah Del Prete, Kevin Foxx, Wim Wenders, Roy Scott Macfarland ; ortak yapımcı Brigitte Mueller.