Aşka şans ver Country strong

Kelly Carter (Gwyneth Paltrow), altın çağları geçmişte kalan bir şarkıcı, Beau Hutton (Garrett Hedlund) ise yıldızı yeni yeni parlayan bir şarkı sözü yazarıdır. Tanışmaları ikisine de farklı açılardan ilham kaynağı olur. Öte yandan Kelly'nin menajer kocası (Tim McGraw) da, eşinin kariyerini yük...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Screen Gems (1998- ), Material Pictures, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Feste, Shana, 1976- (yazan ve yönetmen), Topping, Jenno, (yapımcı), Maguire, Tobey, 1975- (yapımcı), Paltrow, Gwyneth, 1972- (oyuncu), McGraw, Tim, (oyuncu), Hedlund, Garrett, 1985- (oyuncu), Meester, Leighton, 1986- (oyuncu), Brook, Michael, (müzik), Littleton, Carol, (editör), O'neill, Conor, (editör), Bailey, John, (görüntü yönetmeni)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
English
Czech
Hungarian
Polish
Russian
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Kelly Carter (Gwyneth Paltrow), altın çağları geçmişte kalan bir şarkıcı, Beau Hutton (Garrett Hedlund) ise yıldızı yeni yeni parlayan bir şarkı sözü yazarıdır. Tanışmaları ikisine de farklı açılardan ilham kaynağı olur. Öte yandan Kelly'nin menajer kocası (Tim McGraw) da, eşinin kariyerini yükseltmek için, içerisinde eski güzellik kraliçesi şarkıcı Chiles Stanton'un da olduğu bir turne organize eder. Beau da bu ilişki ağına katılınca, dengeler karışır...
Diğer Bilgileri:"Screen Gems sunar" -- kap.
"Bir Material Pictures yapımı" -- kap.
"Özel seçenekler : Soundtrack, silinmiş sahneler, Gwyneth Paltrow'dan "Shake That Thing" Performansı, alternatif son, Gwyneth Paltrow'dan "Counttry Strong" müzik klibi, Sara Evans'dan "A Little Bit Stronger" müzik klibi" -- kap.
"Gwyneth Paltrow'un en iyi performanslarından biri - Jim Ferguson, KGUN-TV (ABC)" - kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (112 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 5.1 Dolby Digital.
Ürün Dizini:Görüntü yönetmeni John Bailey ; editör Carol Littleton, Conor O'Neill ; müzik Michael Brook ; kostüm tasarım Stacey Battat ; yapım tasarım David J.Bomba ; yapım sorumluları Meredith Zamsky ; yapım Jenno Topping, Tobey Maguire ; yazan ve yönetmen Shana Feste.