Elli ölü adam 50 dead men walking

1980'lerde iç çatışmalar yüzünden IRA en karışık günlerini yaşamaktadır. Bunu fırsat bilen İngiliz polisi 22 yaşındaki Belfast'lı Martin McGartland'ı bilgi sızdırması için IRA'ya sokar. O andan itibaren Martin tehdit, işkence ve ölüm korkusu altında yaşamaya başlar. En büyük moti...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Handmade Films International, Future Films., Bright Pictures, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Skogland, Kari, (yönetmen), La Terriere, Peter, (yapımcı), Hegyes, Stephen, 1967- (yapımcı), Williamson, Shawn, (yapımcı), Sturgess, Jim, (oyuncu), Zegers, Kevin, 1984- (oyuncu), Press, Natalie, (oyuncu), McGowan, Rose, 1973- (oyuncu), Shore, Jonathan, (görüntü yönetmeni), Munro, Jim, (kurgu), Mink, Ben, (beste), Kingsley, Ben, 1943- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:1980'lerde iç çatışmalar yüzünden IRA en karışık günlerini yaşamaktadır. Bunu fırsat bilen İngiliz polisi 22 yaşındaki Belfast'lı Martin McGartland'ı bilgi sızdırması için IRA'ya sokar. O andan itibaren Martin tehdit, işkence ve ölüm korkusu altında yaşamaya başlar. En büyük motivasyonu IRA'dan aldığı bilgilerle yüzlerde hayatı kurtarıyor olmasıdır. Her ne kadar bu heyecan ilk başlarda hoşuna gitse de kimliğinin afişe olmasıyla ailesi ve sevdiği kadının hayatı tehlikeye girer. Üstüne üstelik polis tarafından yüz üstü bırakılır. Bugün bile nerede olduğu bilinmeyen McGartland'ın otobiyografik romanından uyarlanan film, kendisinin 1991 yılına kadar yaşadığı akıllara durgunluk veren olayları anlatıyor.
Diğer Bilgileri:"Handmade Films International sunar" -- kap.
"Bir Future Films ve Bright Pictures yapımı" -- kap.
"Future Films Production Services Altitude Entertainment Sbk Pictures Limited ve Skogland Films Ltd. işbirliğiyle bir Karı Skogland filmi" -- kap.
"Özel seçenekler : Kamera arkası, Röportajlar, Fragman" -- kap.
"Ira'nın içindeki gizli İngiliz Ajanının gerçek hikayesi" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (117 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Şiddet ve korku unsurları içerir.
Ürün Dizini:Yönetmen Kari Skogland ; yapımcı Peter La Terriere, Stephen Hegyes, Shawn Williamson, Kari Skogland ; kast Jon & Ros Hubbard ; kurgu Jim Munro ; kostüm tasarım Stephane Collie ; yapım tasarım Eve Stewart ; görüntü yönetmeni Jonathan Shore.