İhtiyarlara yer yok No country for old men /

Eleştirmenler tarafından ayakta alkışlanan Joel ve Ethan Coen, kariyerlerinin en sürükleyici ve tutku dolu aksiyon-gerilim filmiyle karşınıza çıkıyor. Kanlı bir suç mahalinde eroin dolu bir kamyonet ve nakit 2 milyon dolarla karşı karşıya kalan bir adam hiç çekinmeden parayı alır ancak yaptığı bir h...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Paramount Vantage., Miramax Films, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Coen, Joel, (senaryo ve yönetmen), Coen, Ethan, (senaryo ve yönetmen), Jones, Tommy Lee, 1946- (oyuncu), Brolin, Josh, (oyuncu), Deakins, Roger, (görüntü yönetmeni), Rudin, Scott, 1958- (yapımcı), Jaynes, Roderick, (kurgu), Burwell, Carter, (müzik), Bardem, Javier, 1969- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
German
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Eleştirmenler tarafından ayakta alkışlanan Joel ve Ethan Coen, kariyerlerinin en sürükleyici ve tutku dolu aksiyon-gerilim filmiyle karşınıza çıkıyor. Kanlı bir suç mahalinde eroin dolu bir kamyonet ve nakit 2 milyon dolarla karşı karşıya kalan bir adam hiç çekinmeden parayı alır ancak yaptığı bir hata durdurak bilmeyen bir şiddet ve kovalamacanın başlangıcı olur. Pulitzer ödüllü yazar Cormac McCarthy'nin romanından uyarlanan film, başını usta aktör Tommy Lee Jones'un çektiği oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Başından sonuna kadar ilgiyle izleyeceğiniz bu kedi-fare oyunu sizi heyecandan koltuğunuza çivileyecek, final sahnesiyle de kanınızı donduracak.
Diğer Bilgileri:"Bir Coen Kardeşler filmi" -- kap.
"Paramount Vantage ve Miramax Films sunar" -- kap.
"Bir Scott Rudin/ Mike Zoss yapımı" -- kap.
"Özel seçenekler : İhtiyarlara Yer Yok'un yapımı, Coen Kardeşler'le çalışmak, Şerif'in günlüğü" -- kap.
"Coenler güçlerinin doruğunda - Peter Travis, Rolling Stone" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (117 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri içindir. Şiddet unsurları içerir.
Ödüller:4 dalda Oscar ödülü en iyi film. En iyi yönetmen Joel Coen, Ethan Coen. En iyi uyarlama senaryo Joel Coen, Ethan Coen. En iyi yardımcı erkek oyuncu Javier Bardem.
Ürün Dizini:Senaryo ve yönetmen Joel Coen, Ethan Coen ; yapımcı Scott Rudin, Ethan Coen, Joel Coen ; kast Ellen Chenoweth ; müzik Carter Burwell ; kostüm tasarım Mary Zophres ; kurgu Roderick Jaynes ; yapım tasarım Jess Gonchor ; görüntü yönetmeni Roger Deakins ; yapım sorumluları Robert Graf, Mark Roybal.