Zindan adası Shutter Island /

Polis şefi Teddy Daniels bir firar davasını araştırmak üzere suç işleyen akıl hastalarının kaldığı Zindan Adası'na gider. Başlangıçta son derece sıradan gibi gözüken dava çok geçmeden iyice tekinsiz bir hale gelecektir. Soruşturma derinleştikçe Teddy, ada hakkındaki ürkütücü gerçeklerle bir bir...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Appian Way (Firm), Paramount Home Entertainment (Firm), Paramount Pictures Corporation, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Scorsese, Martin. (yapımcı, yönetmen), Kalogridis, Laeta. (senaryo), Medavoy, Mike. (yapımcı), Messer, Arnold W. (yapımcı), Fischer, Bradley J. (yapımcı), DiCaprio, Leonardo. (oyuncu), Ruffalo, Mark. (oyuncu), Kingsley, Ben, 1943- (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
English
French
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Hollywood, Calif. : Paramount Home Entertainment, 2010.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Polis şefi Teddy Daniels bir firar davasını araştırmak üzere suç işleyen akıl hastalarının kaldığı Zindan Adası'na gider. Başlangıçta son derece sıradan gibi gözüken dava çok geçmeden iyice tekinsiz bir hale gelecektir. Soruşturma derinleştikçe Teddy, ada hakkındaki ürkütücü gerçeklerle bir bir yüzleşecek ve şok edici sırlar açığa çıkacaktır. Yeryüzünde öyle yerler vardır ki asla gitmenize izin vermez.
Diğer Bilgileri:"Oscar ödüllü yönetmen Martin Scorsese ve Leonardo Di Caprio eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan tüyler ürpertici gerilim filmi Zindan Adası ile bir kere daha birlikteler." --kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (132 min.) : sesli, renkli ; 4 3/4 in.
Materyal Türü:DVD; geniş ekran 2.35:1 ; Dolby digital 5.1 surround.
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri içindir.
Ürün Dizini:Yönetmen Martin Scorsese ; senaryo Laeta Kalogridis ; yapımcı Mike Medavoy, Arnold W. Messer, Bradley J. Fischer, Martin Scorsese