Sihirbazın çırağı The sorcerer's apprentice /

Büyük Hazine'ninyaratıcıları, ailecek eğlenerek izleyeceğiniz Sihirbazın Çırağı'nı sunar! Balthazar Blake rolünde Nicholas Cage, Manhattan'ı karanlık güçlerden koruyan bir modern zaman sihirbazını canlandırıyor.Görünüşte son derece sıradan görünen bir çocuk, özel yeteneklerini sıralam...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Walt Disney Pictures, Jerry Bruckheimer Films, Tiglon (Firm).
Diğer Yazarlar: Turteltaub, Jon, (yönetmen), Bellucci, Monica, 1968- (oyuncu), Cage, Nicolas, 1965- (oyuncu), Palmer, Teresa, 1986- (oyuncu), Molina, Alfred, 1953- (oyuncu), Miro, Doug, (senaryo), Bernard, Carlos, (senaryo), Rabin, Trevor, (müzik), Baruchel, Jay, 1982- (oyuncu), Bruckheimer, Jerry, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Italian
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Büyük Hazine'ninyaratıcıları, ailecek eğlenerek izleyeceğiniz Sihirbazın Çırağı'nı sunar! Balthazar Blake rolünde Nicholas Cage, Manhattan'ı karanlık güçlerden koruyan bir modern zaman sihirbazını canlandırıyor.Görünüşte son derece sıradan görünen bir çocuk, özel yeteneklerini sıralamaya başladığında, Balthazar bu acemi askeri sihir sanatının inceliklerini öğretmek üzere yanına alır. Alışılmadık heyecanı, kalbinizi durduracak aksiyonu ve etkileyici özel efektleri ile, bu birbirinden çok farklı ikili sizlere gerçek dünyanın hiç ummadığınız kadar sihirli bir yer olduğunu gösterecek.
Diğer Bilgileri:"Tam bir aile eğlencesi! - Bryan Erdy, Cbs Tv " -- kap.
"Walt Disney Pictures ve Jerry Bruckheimer Films sunar" -- kap.
"Nicolas Cage "The Sorcerer's Apprentice" bir Saturn Films/Broken Road yapımı bir Jon Turteltaub filmi" -- kap.
"Özel seçenekler : Sihirbazın Çırağı'nın yapımı, çıkarılmış sahne, Balthazar Dave'i işe alır, Timon & Pumbaa ile 3DBlu-rayi keşfedin, Dylan & Cole ile Blu-ray" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (104 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Ürün Dizini:Görüntü yönetmeni Bojan Bazelli ; film editörü William Goldenberg ; müzik Trevor Rabin ; hikaye Lawrence Konner, Mark Rosenthal, Matt Lopez ; yapım tasarım Naomi Shonan ; yönetmen Jon Turteltaub ; senaryo Matt Lopez, Doug Miro, Carlo Bernard ; yapım Jerry Bruckheimer.