Paris'ten sevgilerle From Paris with love /

"İki ajan, bir şehir merhamet yok." James Reece (Jonathan Rhys Meyers) Paris'teki Amerikan Büyükelçiliğinde çalışan hırslı bir genç adamdır. Bir de "ek iş"i vardır: CIA operasyonlarına yardımcı olmaktadır, gerçek hayali de bir gün CIA ajanı olmaktır. Sonunda ilk "ciddi&...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: EuropaCorp, M6 films (Firm), Grive Productions (Firm), D Yapım (Firm)
Diğer Yazarlar: Morel, Pierre, 1964- (yönetmen), Besson, Luc, (müzik), Osborne, India, (yapımcı), Besson-Silla, Virginie, (uygulayıcı yapımcı), Durden, Richard, (kast), Hasak, Adi, (senaryo), Travolta, John, 1954- (oyuncu), Rhys-Meyers, Jonathan, 1977- (oyuncu), Abramowicz, Michel, (görüntü yönetmeni), Thoraval, Frederic, (kurgu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
English
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:"İki ajan, bir şehir merhamet yok." James Reece (Jonathan Rhys Meyers) Paris'teki Amerikan Büyükelçiliğinde çalışan hırslı bir genç adamdır. Bir de "ek iş"i vardır: CIA operasyonlarına yardımcı olmaktadır, gerçek hayali de bir gün CIA ajanı olmaktır. Sonunda ilk "ciddi"görevini alır, bir terör saldırısını engellemesi gerekmektedir. Bir de yeni ortağı vardır: Charlie Wax (John Travolta). James, sert, küfürbaz ve düşmanlarını öldürmekten zevk alıyormuş gibi görünen Charlie'yi pek sevmez.Ancak yeni bir şey öğrenmiştir: Önlemeye çalıştıkları saldırının hedefi James'in ta kendisidir. Ve Charlie Wax, onun hayatta kalmak için son şansıdır...
Diğer Bilgileri:"Bir Europacorp - M6 Films - Grive Productions - Apipoulai Prod ortak yapımı Canal +, Tps Star ve M6 katkılarıyla" -- kap.
"Ekstralar : Kamera arkası / Ajanlar, Casuslar ve özel operasyonlar : Gizli Görevler Casusların Sırları : Uluslararası Casusluk Müzesi / Fragman / Diğer Fragmanlar" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (89 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:15 yaş ve üzeri için.
Ürün Dizini:Müzik David Buckley ; görüntü yönetmeni Michel Abramowicz ; kurgu Frederic Thoraval ; yapım sorumlusu Thierry Guilmard ; yapım tasarım Jacques Bufnoir ; kostüm tasarım Olivier Bériot, Corinne Bruand ; kast Swan Pham ; ses Lucien Balibar, Frederic Dubois François, Joseph Hors.