Çölde kutup ayısı The misfortunates /

Belçika'nın Oscar Adayı "Çölde Kutup Ayısı", küçük bir kasabada babası ve üç amcasıyla büyükannesinin evinde yaşayan on üç yaşındaki Gunther'in ergenliğe geçişinin zorlu hikayesini anlatıyor. Gunther, baba evinde her gün fazlaca alkole, kadınlara, uygunsuz duruma ve aylaklığa şa...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Groeningen, Felix Van, (yönetmen), Impens, Ruben, (görüntü yönetmeni), Impens, Dirk, (yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:Dutch
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Belçika'nın Oscar Adayı "Çölde Kutup Ayısı", küçük bir kasabada babası ve üç amcasıyla büyükannesinin evinde yaşayan on üç yaşındaki Gunther'in ergenliğe geçişinin zorlu hikayesini anlatıyor. Gunther, baba evinde her gün fazlaca alkole, kadınlara, uygunsuz duruma ve aylaklığa şahit olmaktadır. Herkes onun da gelecekte aynı kaderi paylaşacağına hemfikirdir. Acaba Gunther, onu bekleyen bu talihsiz kaderden kurtulmayı başarabilecek midir?
Diğer Bilgileri:"Dimitri Verhulst'un "The Alasness of Things" adlı eserinden uyarlayan Christophe Drickx, Felix Van Groeningen" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (104 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Ödüller:2010 İstanbul Film Festivali Altın Lale Ödülü - En İyi Film.
2009 Cannes Film Festivali C.I.C.A.E. ödülü.
2010 Belçika'nın En İyi Yabancı Film Oscar Adayı.
Ürün Dizini:Yönetmen Felix Van Groeningen ; yapımcı Dirk Impens ; ortak yapımcılar Rudy Verzyck, Jerden Beker Frans, Van Gestel ; görüntü yönetmeni Ruben Impens ; kurgu Nico Leunen ; müzik Jef Neve ; sanat yönetmeni Kurt Rigolle ; makyaj Diana Dreesen ; kostüm Ann Luwerys ; ses tasarım Michel Schöpping ; ses Jan Deca ; yardımcı yönetmen Sofie Tusschans ; uygulayıcı yapımcı Johan Van Den Driessche.