Gıda analizleri /
Yazar: | Yetim, Hasan, (yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Kesmen, Zülal. (yazar) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Kayseri :
Erciyes Üniversitesi,
2012.
|
Edisyon: | 3. baskı. |
Seri Bilgileri: | Erciyes Üniversitesi yayınları ; 163
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda kimyası : besin hijyeni ve teknolojisi ders notları /
Yazar:: Tolgay, Zeki, 1917-1987
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) -
Analysis of food constituents /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Introduction to food chemistry /
Yazar:: Owusu-Apenten, R. K.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Enstrümental gıda analizleri /
Yazar:: Yetim, Hasan.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Food chemistry /
Yazar:: Belitz, H.-D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)