Tutku kanunu La ley del deseo /

Pablo Quintero başarılı bir yönetmendir. Aşığı tarafından terk edilince teselliyi genç bir erkeğin kollarında arar. Ancak Antonia (Antonio Banderas) adlı bu yakışıklı adam, Pablo'ya deli gibi aşıktır ve onu herkesten kıskanır. İlişkileri devam ederken Pablo, transseksüel kız kardeşi hakkında bi...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: A.E Film (Firm), Lauren Film
Diğer Yazarlar: Maura, Carmen, 1945- (oyuncu), Almodovar, Pedro, (yönetmen), Banderas, Antonio, (oyuncu), Poncela, Eusebio, (oyuncu), Molina, Miguel, (oyuncu), Guillen, Fernando, (oyuncu), Martinez, Nacho, (oyuncu), Andersen, Bibi, (oyuncu), Fernandez, Javier, (sanat yönetmeni), Willis, James, (ses), Fernandez, Angel Luis, (görüntü yönetmeni), Salcedo, Jose, (kurgu), Almodovar, Agustin, (yardımcı yapımcı), Angel, Miguel, (yönetici yapımcı), Campos, Perez, (yönetici yapımcı), Velasco, Manuela, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Spanish
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Pablo Quintero başarılı bir yönetmendir. Aşığı tarafından terk edilince teselliyi genç bir erkeğin kollarında arar. Ancak Antonia (Antonio Banderas) adlı bu yakışıklı adam, Pablo'ya deli gibi aşıktır ve onu herkesten kıskanır. İlişkileri devam ederken Pablo, transseksüel kız kardeşi hakkında bir film senaryosu yazmaya başlar. Antonio'nun tutkusu giderek daha da artar, kıskançlığı kızgınlığa dönüşürken, Pablo'nun aklı hala eski aşığındadır. Bu karmaşık ilişkiler ağı, sonunda bir felakete yol açacaktır. Pedro Almodovar, bir yönetmen ve kız kardeşinin öyküsü aracılığıyla tutku ve şehvetin karmaşık dünyasına farklı bir pencere açıyor.
Diğer Bilgileri:"Özel seçenekler : Pedro Almodovar filmografisi, fotoğraf galerisi" -- kap.
"Tuhaf, hipnotize edici ve Almodovar'ın en iyi filmlerinden biri. - Mountain Express" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (98 dakika) ; sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (1.85:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Cinsellik ve şiddet unsurları içerir.
Ödüller:San Francisko Int. Gay & Lesbian Film Festivali en iyi film. Berlin Film Festivali en iyi film.
Ürün Dizini:Yönetmen ve yazan Pedro Almodovar ; ses James Willis ; kostüm Cossio ; kurgu Jose Salcedo ; sanat yönetmeni Javier Fernandez ; görüntü yönetmeni Angel Luis Fernandez ; kurgu Jose Salcedo ; yardımcı yapımcı Agustin Almodovar ; yönetici yapımcı Miguel Angel, Perez Campos.