Suikast The conspirator /

Gerçek bir hikayenin anlatıldığı filmde, yönetmen Robert Redford, Abraham Lincoln suikastına ışık tutuluyor. Abraham Lincoln suikastinin ardından, yedi adam ve suikastçıların buluştuğu, John Wilkes Booth'un ve diğerlerinin eş zamanlı suikasti planladığı misafirhanenin sahibi olan Mary Surratt (...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: The American Film Company, Wildwood Enterprises, Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Redford, Robert, (yönetmen), Solomon, James, (senaryo), Shaphiro, Greg, (yapımcı), Holderman, Bill, (yapımcı), Folk, Brian, (yapımcı), Stone, Robert, (yapımcı), Bernsten, Gregory, (yapımcı), Mcavoy, James, 1979- (oyuncu), Wright, Robin, 1966- (oyuncu), Kline, Kevin, (oyuncu), Wood, Evan Rachel, 1987- (oyuncu), Huston, Danny, 1962- (oyuncu), Long, Justin, 1978- (oyuncu), Meany, Colm, (oyuncu), Wilkinson, Tom, (oyuncu), Isham, Mark, (müzik), Mckay, Craig, (kurgu), Sigel, Newton Thomas, (görüntü yönetmeni), Bernstein, Gregory, (hikaye), Kaufman, Avy, (kast)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Gerçek bir hikayenin anlatıldığı filmde, yönetmen Robert Redford, Abraham Lincoln suikastına ışık tutuluyor. Abraham Lincoln suikastinin ardından, yedi adam ve suikastçıların buluştuğu, John Wilkes Booth'un ve diğerlerinin eş zamanlı suikasti planladığı misafirhanenin sahibi olan Mary Surratt (Wright) tutuklanarak; başkana, başkan yardımcısına ve dışişleri bakanına suikast yapmaktan dolayı suçlanırlar. Savaş sonrası Washington döneminin kaygı yerici ortamına rağmen, 27 yaşında bir avukat olan savaş kahramanı Frederick Aiken (Mcavoy), istemeden de olsa Surratt'ı (Johnny Simmons) müvekkilinin suçsuz olduğuna inanır ve onu savunmayı isteksizce kabul eder. Kısa sürede müvekkelinin bir yem olarak kullanıldığını anlayan Frederick Aiken, onu ateşli bir şekilde savunmaya başlar. Ulus Mary Surratt'a karşıyken, Surratt avukatı Aiken'a güvenerek gerçeği açığa çıkaracağını ve onun hayatını kurtaracağına inanır.
Diğer Bilgileri:"The American Film Company sunar" -- kap.
"Wildwood Enterprises ortaklığıyla" -- kap.
"Harikulade! Sürükleyici ve merak uyandıran bir film! - Pete Hammond, Boxoffice" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (122 dakika) ; sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 5.1 Dolby Digital.
Ödüller:Oscar ödüllü yönetmen Robert Redford'dan.
Ürün Dizini:Yönetmen Robert Redford ; senaryo James Solomon ; yapımcılar Robert Redford, Greg Shaphiro, Bill Holderman, Brian Folk, Robert Stone ; kast danışmanı Bonnie Timmerman ; kast Avy Kaufman ; müzik Mark Isham ; kostüm tasarım Louise Frogley ; kurgu Craig Mickay ; sanat yönetmeni Kalina Ivanov ; görüntü yönetmeni Newton Thomas Sigel ; uygulayıcı yapımcı Joe Ricketts, Jeremiah Samuels, Webster Stone ; hikaye James Solomon, Gregory Bernstein.