Besine dayalı beslenme rehberlerinin hazırlanması ve kullanılması: FAO/WHO çalışma grubu raporu=Preparation and use of food-based dietary guidelines:Report of a joint FAO/WHO consultation/

Corporate Author: Dünya Sağlık Örgütü.
Other Authors: Budak, Nurten., Çiçek, Betül., Aykut, Mualla., Günay, Osman., Öztürk, Yusuf.
Format: Book
Language: Turkish
Published: Kayseri: Erciyes Üniversitesi, 2001.
Series: Erciyes Üniversitesi yayınları no; DSÖ teknik rapor serileri; 129.
Subjects:
LEADER 01359cam a2200313 a 4500
001 62639
008 251208s2001 tu 00000 tur
020 |a 9758013823 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a RM217.2   |b B47 2001 
700 1 |a Budak, Nurten.  |9 226537 
700 1 |a Çiçek, Betül.  |9 226538 
700 1 |a Aykut, Mualla.  |9 115801 
700 1 |a Günay, Osman.  |9 115800 
700 1 |a Öztürk, Yusuf.  |9 78546 
245 0 0 |a Besine dayalı beslenme rehberlerinin hazırlanması ve kullanılması:  |b FAO/WHO çalışma grubu raporu=Preparation and use of food-based dietary guidelines:Report of a joint FAO/WHO consultation/  |c Çev. Nurten Budak, Betül Çiçek;çev.ed. Mualla Aykut, Osman Günay, Yusuf Öztürk 
246 3 0 |a FAO/WHO çalışma grubu raporu 
260 |a Kayseri:  |b Erciyes Üniversitesi,  |c 2001. 
300 |a vi, 99 s.:  |b tbl.;  |c 25 cm. 
440 0 |a Erciyes Üniversitesi yayınları no;  |v 129.  |p DSÖ teknik rapor serileri;  |n 880.  |9 266934 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a Besin.  |9 219054 
650 4 |a Beslenme politikası.  |9 226541 
650 4 |a Diyet  |x Standartlar.  |9 226542 
710 2 |9 226539  |a Dünya Sağlık Örgütü. 
942 |2 lcc 
999 |c 56228  |d 56228 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 RM02172 B47 02001  |7 0  |9 79999  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-12-25  |e S  |o RM217.2 B47 2001  |p 0048257  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-12-25  |y KT