Emperyalist müdahale doktrinleri ve NATO /

Bibliographic Details
Main Author: Parlar, Suat.
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Livane, 2004.
Series:Livane yayınları ; Siyaset dizisi ; 1.
Subjects:
LEADER 00807cam a2200253 a 4500
001 55254
008 080221s2004 tu 00100 tur
020 |a 9756242000 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a E895  |b PAR 2004 
100 1 |a Parlar, Suat.  |9 68549 
245 1 0 |a Emperyalist müdahale doktrinleri ve NATO /  |c Suat Parlar. 
260 |a İstanbul :  |b Livane,  |c 2004. 
300 |a 367 s. ;  |c 21 cm. 
440 0 |a Livane yayınları ;  |v 1.  |p Siyaset dizisi ;  |n 1.  |9 265327 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
651 4 |a ABD  |x Dış ilişkiler  |y 2001-  |9 262501 
650 4 |a Terörizm  |x Devlet politikası  |z ABD.  |9 189268 
651 4 |a ABD  |x Politika ve devlet yönetimi  |y 2001-  |9 184674 
650 4 |9 132609  |a Küreselleşme 
650 4 |9 156717  |a Emperyalizm 
942 |2 lcc 
999 |c 49400  |d 49400