Herkese karşı tek başına I stand alone /

Fransa, 1980. Emekli bir kasap, hayat mücadelesi vermektedir. Eski hayatını ardında bırakıp hamile sevgilisiyle Lille'e, kayınvalidesinin yanına taşınır ve yeni bir başlangıç yapabilmeyi umar. Ancak kısa bir süre sonra umutları hayal kırıklığına, hayal kırıkları da takıntıya dönüşecektir. Takın...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Strand Releasing., Les Cinemas De La Zone., Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Noe, Gaspar, (yönetmen, yapımcı ve kurgu), Nahon, Philippe, (oyuncu), Audrain, Martine, (oyuncu), Pain, Frankie, (oyuncu), Lenoir, Blandine, (oyuncu), Spadaccini, Jean-Cristophe, (makyaj ve özel efektler), Colin, Dominique, (görüntü yönetmeni), Hadzihalilovich, Lucile, (kurgu ve yapımcı)
Materyal Türü: DVD
Dil:French
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Fransa, 1980. Emekli bir kasap, hayat mücadelesi vermektedir. Eski hayatını ardında bırakıp hamile sevgilisiyle Lille'e, kayınvalidesinin yanına taşınır ve yeni bir başlangıç yapabilmeyi umar. Ancak kısa bir süre sonra umutları hayal kırıklığına, hayal kırıkları da takıntıya dönüşecektir. Takıntılarıyla başa çıkamayan kasap, Paris'e gider, burada iş ve yeni arkadaşlar bulacağını umar. Ancak büyük şehir acımasız, hayat zordur. Bir akşam kendisini, eski bir otelde, eski eşinin kızına hamile kaldığı odada, içinde sadece üç kurşun olan bir silahla tek başına bulur. Elinde kalan tek şeyse intikam isteğidir.
Diğer Bilgileri:"Strand Releasing sunar" -- kap.
"Les Cinemas De La Zone yapımı Love Streams Production katkılarıyla" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (89 dakika) ; sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.
Şiddet ve Korku unsurları içerir.
Cinsellik unsurları içerir.
Ödüller:Cannes Film Festivali Eleştirmenler Haftası Ödülü.
Ürün Dizini:Yönetmen Gaspar Noe ; yapımcı Lucile Hadzihalilovich ; makyaj ve özel efektler Jean Christophe ; görüntü yönetmeni Dominique Colin ; kurgu Lucile Hadzihalilovich, Gaspar Noe.