Dış meselemiz /

Bibliographic Details
Main Author: Türkeş, Alparslan, 1917-1997
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara : Berikan, 2000.
Subjects:
LEADER 00681cam a22002291 4500
001 32899
003 TRMEMSKU
005 20181022172058.0
008 030425s2000 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DR592.T87   |b D47 2000 
100 1 |9 35631  |a Türkeş, Alparslan,  |d 1917-1997 
245 1 0 |a Dış meselemiz /  |c Alparslan Türkeş. 
260 |a Ankara :  |b Berikan,  |c 2000. 
300 |a 117 s. ;  |c 20 cm. 
600 1 0 |9 169412  |a Türkeş, Alparslan,  |d 1917-1997  |x Political and social views 
651 4 |a Türkiye  |x Siyaset ve yönetim.  |9 125885 
651 0 |9 541  |a Turkey  |x Politics and government 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 28376  |d 28376