İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
A Dictionary of Japanese food.
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
A Dictionary of Japanese food.
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Hosking,Richard
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Rutland:
Charles E.Tuttle,
1996.
Konular:
AŞÇILIK,JAPON-SÖZLÜKLER
BESİN
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
M/TX724.5.S3 HOS 1996
Kopya Bilgisi
Ödünç verilmez
Benzer Materyaller
International dictionary of food & cooking/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Webster's new world dictionary of culinary arts/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Food purchasing and preparation/
Yazar:: Briggs, Roy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Tarihöncesinden Ortaçağa kültür, sanat ve mutfak /
Yazar:: Bober, Phyllis Pray
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
Babel /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
×
Yüklüyor......